Rafael Fernández Martínez, Chumbi, va deixar amb un pam de nas Montilivi ahir amb el seu gol en el temps afegit que va donar la victòria a l'Almeria. El jugador murcià, de 23 anys, jugava tot just el seu segon partit de Lliga amb el primer equip blanc-i-vermell després que fos fitxat a l'estiu procedent del Reus, i va tocar el cel amb el gol que va suposar la victòria visitant. Amb quatre minuts ahir i quatre minuts fa un parell de jornades davant l'Elx, Chumbi ja s'ha convertit en un ídol a Almeria. Ara bé, el murcià no només és la nova sensació a terres andaluses sinó que s'ha convertit en l'autèntica bèstia negra dels equips gironins. I és que ahir va glaçar Montilivi en l'afegit però la temporada passada va deixar mut el Municipal de Llagostera amb un gol que suposava el 2-2 definitiu. Aquell dia, la diana de Chumbi, encara va fer més mal als d'Oriol Alsina, que havien fet el 2-1 gràcies a Rangel al minut 88. El gol de Chumbi arribaria al minut 93 i l'àrbitre, després de concedir-lo, ja no deixaria treure de centre.

El botxí dels equips gironins va créixer al planter de l'Atlètic de Madrid, on no va tenir oportunitats al filial i va tornar a terres murcianes per jugar a Tercera amb el Lorca primer i a Segona B amb el Caravaca després. El Reus el rescataria i amb 12 gols la temporada passada va cridar l'atenció de l'Almeria. Enguany, amb el filial, ja ha fet 8 gols.