Encetat el mercat d'hivern des de fa tot just una setmana, un bon grapat de clubs de la Segona Divisió A han obert la porta d'entrada i també la de sortida per mirar d'apuntalar les seves plantilles. Altes, baixes i tota mena de moviments comencen a proliferar arreu de la categoria, una activitat a la qual el Girona sembla que no té cap intenció d'apuntar-se. La bona trajectòria de l'equip, tercer a la classificació, fa que ni Rubi ni tampoc Sergi Raset s'hagin plantejat la possibilitat de fitxar algun jugador. "La nostra idea és la d'intentar tocar el menys possible el vestidor. Sempre s'està obert a qualsevol opcio d'última hora, però en un principi no incorporarem a ningú", diu el secretari tècnic al respecte.

A l'hora d'abordar una hipotètica sortida dels jugadors que menys compten per a l'entrenador, Raset tampoc hi veu gaire futur. "La gent que no disposa de tanta participació, en comptes de voler marxar, el que desitja és competir. Hi ha un vestidor molt compromès i tothom vol entrar a l'onze. Ningú ens ha comunicat fins ara la seva intenció de fer les maletes", reconeix, com també admet que al llarg d'aquests dies han arribat diverses propostes per alguns dels futbolistes de la primera plantilla. "Molts equips ens han demanat per jugadors com Eloi Amagat, David Juncà, Ariday... Però de moment no hi ha res en ferm, només són propostes", explica.

Alguns dels futbolistes amb ?menys minuts, com ho són Isaac Becerra, Txiki i Dani Erencia, ja han manifestat obertament la seva intenció de seguir al club, ja que confien que tard o d'hora Rubi els doni una oportunitat i puguin així ?aportar el seu granet de sorra a l'equip.