Se sol dir que, quan les coses van mal dades, un ha de mirar la part positiva de les coses. Així mateix ha fet el vestidor del Girona, dolgut per l'amarga derrota de diumenge contra l'Almeria, però conscient alhora que només es tracta d'un accident enmig d'una excel·lent trajectòria. Els jugadors reconeixen que encara "queda molta Lliga" i que a la plantilla hi ha "potencial" suficient com per seguir mirant endavant i fer un paper més que digne.

Migue González, titular indiscutible a l'eix de la defensa, valorava ahir que "emprenya" perdre de la manera en com ho va fer diumenge el Girona. "Hauríem pogut treure un millor resultat", admetia, com tambe treia ferro a la falta que va suposar el fatídic gol de Chumbi. "El que fa més mal és que vam rebre el cop al minu 92, no la manera com el vam rebre. Crec que no ens hem de capficar en el tema de les faltes laterals", afegia el central, sabedor que les sensacions dins el vestidor són "positives" i que, tot i la desfeta, "vam sortir contents amb nosaltres mateixos per com vam ser capaços de jugar-li a un gran equip com l'Almeria".

També Chus Herrero, la seva parella a la rereguarda, feia una anàlisi similar de l'últim partit de Lliga. "Va ser dur perdre d'aquesta manera perquè no ho mereixíem. Sobretot perquè vam rebre el gol en una acció que hem treballat bastant. I ho estàvem defensant bé, fins llavors. Hem de pulir-ho i també millorar-ho. Tot i aquesta ensopegada les sensacions són molt bones i no ens obsessionem. Hem de seguir en la mateixa línia i intentar sumar un bon resultat a Madrid", va valorar.