L´assignatura pendent segueix sense aprovar-se i l´etiqueta de pitjor local continua penjada al coll dels palamosins una jornada més. La malastrugança continua perseguint el Palamós, que segueix sent l´únic equip de la categoria que encara no ha guanyat al seu estadi i que davant els seus fidels sempre rep com a mínim un gol.

La primera victòria a casa es continua resistint i així és molt difícil sortir del pou. Després de tota una primera volta i de les deu oportunitats de guanyar com a local el degà no ha trobat la fórmula davant la seva afició, que contempla, incrèdula, com les tres úniques victòries s´han assolit a domicili.

Ni abans amb Edu Urdiales ni ara amb Edu Vílchez els palamosins han aconseguit estrenar-se amb victòria al Nou Estadi i el bagatge és de zero partits guanyats, cinc empats i cinc derrotes. O el que és el mateix, cinc punts de 30 en joc. El Palamós té diumenge vinent una nova cita amb els seus aficionats, i torna a jugar a casa davant la Gramenet, per obrir la segona volta. El degà afrontarà, doncs, una nova final sabent que ha sumat dos punts dels últims 15 i que ha de millorar radicalment el botí de punts assolits en aquestes 19 jornades si vol mantenir la categoria que han recuperat aquesta temporada.

En el primer partit de l´any al Nou Estadi la sorpresa es va veure des de bon principi a l´onze inicial. Després de 18 titularitats consecutives, el capità Joan Bayona ocupava un lloc a la llista de suplents i Vílchez donava el lloc sota els pals a Martí Bartrina. El debutant va tenir una bona actuació i els barcelonins només van ser capaços de superar-lo des dels onze metres. El davanter Elhadji -conegut popularment com a Drogba- va fer el seu vuitè gol de la temporada en transformar una pena màxima provinent d´una caiguda de Velillas davant Venzal. Bartrina va endevinar la trajectòria de la pilota, però la seva estirada va resultar insuficient.

Fent honor a la veritat, el Palamós va merèixer millor sort perquè els últims 15 minuts de partit van ser un atac i gol constant cap a la porteria de Sergio. Els millors minuts dels de Vílchez van coincidir amb un gran gol des de fora l´àrea del defensa David Malo, que a manca de deu minuts per acabar el partit van fer creure en una remuntada que mai va arribar.

El Palamós va gaudir en el tram final de partit de molt bones ocasions per aconseguir que els tres punts es quedessin a l´estadi però els homes de Vílchez hauran d´esperar el proper diumenge -quan el degà inicia la segona volta davant la Gramenet- per guanyar a casa i tornar a sortir de les posicions de descens.