El davanter del Gimnàstic de Tarragona Eloy Gila podria convertir-se en les pròximes hores en el primer fitxatge -deixant de banda l'activació de la fitxa de Barón aprofitant la marxa de Granell al Cadis- del mercat d'hivern del Llagostera. Segons admetia ahir a la tarda el tècnic Oriol Alsina, Gila és "un jugador interessant, però de moment és del Nàstic". Els blaugranes estan a l'espera que el futbolista de Sabadell es desvinculi del club tarragoní per moure fitxa. I ja saben que estan ben situats, perquè de les diverses opcions de futur que té Gila damunt la taula, la que més li agrada és la possibilitat de jugar al Llagostera.

"Es tracta d'un jugador polivalent, que pot jugar a la banda i en punta, que és treballador, i que arribaria en condicions de tenir minuts", reconeixia l'entrenador del conjunt gironí. Alsina, de totes maneres, va voler deixar clar que "estem contents amb la plantilla que tenim, tot i que mai es pot descartar res i sempre has d'estar atent al mercat".

Eloy Gila, de 24 anys, va arribar al Nàstic procedent del Gramenet. La temporada 2010/11 havia de jugar amb el filial grana, la Pobla de Mafumet, a Tercera, però va convèncer els tècnics i va pujar al primer equip. El curs passat Gila va estar cedit al Betis B.

A l'estiu, després del descens dels tarragonins a Segona B, el Nàstic el va recuperar perquè fos un dels homes clau en atac però el tècnic Javi Salamero no hi comptava i per això li poden acabar facilitant la sortida. Moviments als despatxos a banda, el Llagostera està ja concentrat amb la visita al Ieclà d'aquest diumenge. Alsina no es refia del cuer de la categoria i es mostra convençut que "amb l'equip que tenen, no baixaran". Els gironins esperen "puntuar".