El Girona ha naufragat aquesta tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell encaixant una contundent golejada (4-1) davant dels arlequinats. El mal menor és que l'Alcorcón, empatat a punts amb els gironins, ha perdut a Guadalajara, i l'Almeria té demà un partit complicat contra el Barça B. El partit ha estat marcat per la pluja, que ha deixat la gespa de l'estadi en molt mal estat. Els de Rubi han aguantat bé la primera mitja hora, fins que Moha ha obert el marcador. L'exjugador del Girona ha rematat dins l'àrea petita una centrada del bisbalenc Òscar Ramírez. Abans del descans el Sabadell ha fet el 2-0 quan Hidalgo ha aprofitat una jugada embolicada dins l'àrea que la defensa no ha sabut resoldre amb eficàcia. Rubi ha fet entrar Acuña i Eloi al descans en substitució de Migue i Jofre, però el Sabadell ha fet el tercer en una nova acció d'Hidalgo. Malgrat que Luso ha retallat diferències, el Sabadell ha acabat sentenciant gràcies a un gran gol de Lanza des de fora l'àrea.