Aquest cap de setmana la ciutat de Girona bullirà. La campanya Girona10 farà que els hotels i restaurants de la ciutat rebentin de gent per la promoció d'allotjament i àpats al preu de 10 euros. El Girona FC no serà menys i ahir va anunciar que s'adhereix a la campanya i fixa el preu de les entrades del partit de dissabte (16.00) contra el Guadalajara també a 10 euros. El preu és únic per a totes les zona de l'estadi, tant la tribuna com la graderia preferent i els gols i des d'ahir mateix ja es poden adquirir al web (www.girona10.net).

La intenció des del servei de màrqueting del club és beneficiar-se de la campanya per tal que Montilivien tregui profit i l'estadi presenti un aspecte de gala contra el conjunt castellà. En aquest sentit, el club ofereix a tots els participants del Girona10 una oferta d'oci més pel mateix preu. I és que la idea del Girona és captar un bon grapat de la gent que passarà la nit a la ciutat o que s'hi desplaçarà per poder dormir o menjar per només 10 euros. Així ho veu el president Joaquim Boadas que ahir explicava que "el fet d'ajuntar la nostra oferta en el marc del Girona10 ens donarà una bona dimensió mediàtica i, al mateix temps, és una bona possibilitat per a la gent pera agafar el paquet complet". Boadas posava l'exemple d'aquells que "poden venir a dormir a Girona, dinar, anar a veure el partit i llavors a sopar o a fer un toc per un total de 40 euros". Si es compleixen els pronòstics del club, Montilivi podria presentar un bon ambient dissabte. "Esperem que sí. S'ha demostrat que som més forts amb més gent al camp. Confiem que l'afició es bolqui i esperoni l'equip", deia.

El club també premiarà l'abonat per la seva fidelitat amb una promoció exclusiva. Així, cada soci podrà adquiriri dues invitacions per al partit de dissabte que s'haran de passar a buscar a les oficines de l'estadi i bescanviar a les taquilles el mateix dia de partit.

"No hi ha crisi"

Pel que fa a l'àmbit purament esportiu, el president va negar que la sèrie de quatre jornades sense guanyar (2 punts de 12) pugui ser considerada "una minicirisi". "En cap cas podem parlar de minicrisi", deia Boadas que ho justificava assegurant que "davant l'Almeria l'equip va merèixer guanyar i els punts contra el Barça B i el Castella van ser positius". El president no veu "fantasmes" enlloc i està convençut que "les victòries tornaran ben aviat".

Retorn a la feina

D'altra banda, l'equip torna avui als entrenaments amb una sessió al camp de Vilablareix. Rubi dirigirà quatre sessions aquesta setmana abans del partit de dissabte a l'estadi de Montilivi contra el Guadalajara (16.00). L'entrenament de demà també serà a Vilablareix mentre que dijous i divendres la plantilla treballarà a Montilivi. Homes com Ariday Cabrera o Toni Moral podrien reincorporar-se a la feina durant la setmana un cop superatsels seus problemes físics. Un dels maldecaps de Rubi serà trobar una línia defensiva nova per jugar contra els castellans. Les sancions a Chus Herrero i Migue podrien obrir la titularitat a jugadors poc habituals fins ara a l'equip. El gallec Richy Álvarez podria tenir un lloc fix a l'eix i els dubtes són l'altre central i el lateral dret. Jose Martínez, Txiki, Luso, David Garcia i Juncà s'hauran de repartir les tres posicions restants de la defensa.