El Llagostera podria haver aconseguit alguna cosa més davant el Prat. De fet, els d'Alsina van fregar la segona victòria consecutiva del curs, però el cert és que els blaugrana ahir van sumar un punt molt valuós davant un rival directe per separar-se una mica més de la zona de descens, a l'espera dels resultats d'avui. Una altra vegada ho van fer a través de la seva arma preferida: l'estratègia, aquest cop culminada per la referència en el joc aeri de l'equip, Marc Sellarès, que s'erigeix com el màxim anotador del conjunt blaugrana amb sis dianes. I és que, tal com revelava l'entrenador de l'equip gironí després del partit, gairebé dues terceres parts dels gols que marca l'equip són a través de jugades assajades.

Aquest va ser el factor determinant que va servir per posar les taules en una primera part esbojarrada, en què tots dos equips van deixar-se de romanços a l'hora d'acostar-se a les porteries de Moragón i Toni. Els dos porters van ser protagonistes durant tot el partit; el visitant va haver d'estirar-se per evitar l'1-0 en un xut matiner d'Àlex Moreno (m.5) i després va veure com les rematades de Vallho (m.16) i Pitu (m.26); Moragón també va aturar sense problemes la primera oportunitat visitant, una internada pel costat d'Ignacio, el millor dels barcelonins ahir, que va xutar creuat. Això sí, el porter llagosternc no va poder fer res davant l'impressionant vaselina amb la que Ignacio el va superar després de rebre al primer toc de Sebas guanyant l'esquena a Enric Pi (1-0, m.27).

Això no va arronsar els d'Alsina, que contestarien nou minuts després amb una falta llunyana que Pitu va enviar directament al cap de Sellarès, qui pentinaria la pilota per sobre del porter potablava. Era l'1-1, però el joc trepidant que ahir van oferir els dos equips no s'acabaria aquí. De fet, Sellarès va estar a punt de repetir quan va caçar una pilota que Nico havia deixat al punt de penal després d'embolicar-se-la a les cames, però el seu remat va sortir alt. Pels del Llobregat, Ignacio va seguir insistint en una doble ocasió que va frustar Moragón abans del descans.

Amb l'entrada de Tito a la segona part, els gironins van gaudir de més control i toc al centre del camp i els visitants només ho van poder intentar en un tret creuat de Sebas que el porter desviaria a córner. De la banda local, Sellarès seguiria portant de corcoll a la defensa barcelonina, però ja no va tenir fortuna en dos cops de cap i una voleia. Tampoc tindria sort Vallho en els últims minuts, el central podria haver donat la victòria al Llagostera però li va faltar punteria. Tot i això, amb el punt, l'equip s'enfila fins al dotzè lloc i deixa el descens directe a vuit punts.