La UE Sarrià és a punt d'iniciar un procés electoral que haurà de donar relleu a la junta directiva que actualment lidera Josep Arroyo. Segons va explicar ahir el president, el club celebrarà el proper divendres 15 de febrer l'assemblea ordinària de socis i allà, entre altres punts, n'hi haurà un que donarà el tret de sortida a la convocatòria d'eleccions, que es farien a molt estirar a principis de març. Ni Arroyo ni cap dels seus companys a la junta tenen previst presentar-se a la reelecció. "Estem molt cremats, han sigut cinc anys molt complicats", confessava sense embuts l'encara màxim dirigent del club.

Arroyo va accedir al càrrec el 19 de gener del 2008, rellevant Josep Maria Casamitjana. Durant aquests cinc anys a la presidència les ha vist de tots els colors. El Sarrià ha viscut moments d'esplendor, com l'ascens a Divisió de Plata de fa dues temporades (al qual van acabar renunciant per qüestions econòmiques) en una fase de promoció disputada al pavelló de Palau; però també hi ha hagut espai per a la tensió i el desgast, sobretot amb l'agra polèmica que el club va viure amb el Girona FC quan l'empresari Josep Delgado va intentar captar el Sarrià per al projecte Tots Som Girona sense aconseguir-ho.

Arroyo admetia ahir que "el nostre no ha estat un mandat tranquil i tot plegat ha acabat cremant-nos". De moment no sap de cap membre de la junta que vulgui liderar un projecte de continuïtat, ni tampoc li consta que hi hagi socis preparats per participar a les eleccions. El president diu que han decidit fer ara el pas de convocar els comicis "perquè d'aquesta manera la nova junta pugui planificar la propera temporada. Nosaltres els acompanyarem fins que acabi aquest curs per fer una transició tranquil·la, donant-los assessorament, però d'aquesta manera els nous directius ja estaran al club i podran preparar la següent campanya". La junta de socis del 15 de febrer se celebrarà al Coro a partir de 2/4 de 9 i també posarà sobre la taula l'aprovació dels pressupostos.

La situació esportiva

Després d'una aturada de gairebé un mes i mig, coincidint amb el Mundial, aquest cap de setmana es reprèn la lliga de la Primera Nacional d'handbol. L'Augi Sarrià afronta el tram final de la temporada amb el repte de mantenir la categoria, després que en el primer tram els resultats no hagin acabat d'acompanyar. L'equip de Josep Espar és tercer per la cua, amb 8 punts, però té el Palautordera, que marca el descens, a només dos de distància.

Dissabte el Sarrià té per davant un partit important contra l'OAR Gràcia (18.30) davant la seva afició, després que Espar hagi pogut polir durant aquestes darreres setmanes diversos detalls amb l'objectiu d'escalar llocs a la classificació i fugir de la zona de perill. L'altre representant gironí de la categoria, el Bordils, visita el Mataró, sisè classificat, dissabte a les sis de la tarda. Els de Pau Campos són segons i en aquesta segona volta de la competició la seva meta és consolidar-se en llocs de fase d'ascens. Seria la tercera consecutiva que disputarien, tot un èxit.