El llagosterenc Jordi Roura es va asseure ahir a la banqueta del Santiago Bernabéu per a l'absència de Tito Vilanova. Malgrat les clares ocasions desaprofitades a la segona part, el tècnic blaugrana va marxar "satisfet" amb l'empat a un en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei. I és que Roura considera que l'1-1 és un bon marcador perquè "un empat al Bernabéu sempre és un bon resultat". Roura no va voler parlar de "càstig" en el gol del francès Varane al tram final del partit. "L'eliminatòria no està clara. Nosaltres a la tornada sortirem a guanyar el partit tal com ho hem fet avui (per ahir).

Roura era conscient de la dificultat de l'empresa. I és que tot i el grapat de baixes que arrossegava el conjunt blanc (Pepe, Casillas, Ramos, Coentrao i Di María), el tècnic blaugrana era conscient de la dificultat que tenia el partit. "Ja vaig dir que aquests partits són molt difícils i que es resolen en els petits detalls", deia un Roura que recordava que "l'eliminatòria es decidirà a Barcelona, tal i com teníem previst". Respecte les absències del rival, Roura explicava que elMadrid "no ha estat feble".

Pel que fa al partit en sí, Roura va admetre "dificultats" del seu equip sobretot "en els primers minuts". "Al començament hem tingut problemes però després em sembla que hem tingut el control del partit, sempre tenint en compte que davant el Madrid mai es té del tot controlat un partit", reflexionava Roura. El gironí va revelar que encara s'esperaven que el Madrid els collés "més" a la primera part. "Sempre sabem que el Madrid és un equip físic i fort i que controla més els minuts inicials", va dir. Satisfet en línies generals de les sensacions ofertes pels seus jugadors, Roura nomes va trobar una pega al partit d'ahir. "Ens ha mancat efectivitat". I és que si Messi, Pedro o Fàbregas haguessin estat més fins de cara a la porteria de Diego López, probablement l'eliminatòria hauria quedat resolta. "Estic d'acord que hem tingut moltes oportunitats d'haver augmentat el nostre marcador. No vull parlar de càstig. Al final, la nostra lectura és que un empat en el Bernabéu es un bon resultat faltant el partit de tornada", va destacar.

Mourinho no parla

El segon entrenador del Reial Madrid, Aitor Karanka, va tornar a ser l'encarregat de comparèixer a la conferència de premsa en el lloc de Jose Mourinho. Malgrat la diferència de quinze punts que separa el Barça del Madrid a la Lliga, el preparador basc no ho veu tan desnivellat. Karanka va assegurar que "la distància real entre els dos equips es veu quan ens enfrontem. Està força competit". La mà dreta de Mourinho va destacar "la feina impressionant de tot l'equip" en un dia que "molts jugadors van ser fora de les seves posicions". L'exjugador va tenir paraules d'elogi cap al francès Varane, un dels millors del partit. "Millor no ho podia haver fet", va dir de l'autor del gol de l'empat blanc. "Ha tret una pilota de sota pals i ha marcat l'empat. La seva progressió, està sent fantàstica, fenomenal, perquè té el cap molt ben centrat", va dir del jove central francès.

Respecte al partit de Diego López, el primer des de la seva arribada al Reial Madrid, va explicar que el porter blanc va transmetre "serenor", quelcom que sempre "és bo per a tots perquè dóna tranquil·litat". "Calia triar-ne un dels dos i l'experiència de Diego i la tranquil·litat que ha transmès demostren que avui (per ahir) no ens hem equivocat. En Adán, hi tenim confiança i seguirem escollint durant tota la temporada. Tothom ho ha fet molt bé, han fet un treball impressionant i estem molt contents amb el treball de l'equip", va assenyalar. "La sensació que queda és la d'un treball impressionant de tot l'equip. Ara toca descansar, pensar en el partit de dissabte perquè encara hi ha temps per preparar la volta. L'equip ha estat francament bé" va concloure.