L'Olot va moure finalment peça i es va decidir a ampliar la plantilla amb el fitxatge d'André Mabil, que fins ara jugava a la Jonquera, a Primera Catalana. El mercat d'hivern es tanca avui a la mitjanit i el club garrotxí està sondejant el que s'hi oferta per concretar en les pròximes hores l'arribada d'un o dos reforços més. Fa temps que el vicepresidentesportiu de l'Olot, Dionís Cros, està atent al mercat amb la intencionalitat de fer diversos retocs que completin la curta plantilla del líder de Tercera divisió, ja que "poden sorgir baixes per lesions que ens podrien portar problemes". Tal dit i tal fet. Ahir va caure el primer i el club no descarta que avui n'arribin més.

André Mabil pot ser un reforç important de cara a la recta final d'aquesta Lliga en la qual els olotins tenen fonamentades esperances de disputar el play-off d'ascens. Mabil, hispanouruguaià de 26 anys, gaudeix d'una bona experiència a Tercera Divisió malgrat venir de la Jonquera, de Primera Catalana. El central ha passat pel Rubí, i de la mà de Manel Cabezos, pel Vilajuïga i el Peralada. La seva alçada, frega el 1,90, fa que sigui un home dominador del joc aeri, i malgrat la seva corpulència, és hàbil i ràpid en les incorporacions ofensives.

El fitxatge ve precedit per la confiança que els tècnics tenen sobre la seva persona i manera de jugar, ja que segons afirma Julio Bañuelos "és un home que ens aportarà una qualitat i polivalència si per desgràcia tenim baixes temporals per lesions o sancions i molt més considerant la baixa de Tissone".

Aprofitar l'oportunitat

Mabil, per la seva banda, està convençut d'aprofitar l'oportunitat. "Espero guanyar-me la confiança de tothom", declarava el central, que es mostrava "confiat i amb ganes de demostrar a l'entrenador, als companys i al club que sóc capaç d'ajudar l'equip amb molt de treball, ganes i sacrifici. Espero disposar d'oportunitats i tenir els màxims minuts possibles". Sobre l'Olot, Mabil va explicar que "veig un club seriós i sòlid amb moltes possiblilitats de fer alguna cosa important".

En les properes hores la direcció esportiva anunciarà una segona incorporació per reforçar les bandes i no es descarta, fins i tot, un tercer reforç. Cros explica que "si trobem el que necessitem en les pròximes hores, haurem de reforçar el conjunt, per jugar amb les garanties necessàries de cara a uns hipotètics play-off".

D'altra banda, Bañuelos no podrà comptar amb Raül Rodríguez ni Roger Vidal per al partit d'aquesta jornada al Municipal davant el Júpiter (diumenge a 2/4 de 5 de la tarda. Ambdòs van ser sancionats ahir per acumulació d'amonestacions. Els garrotxins disposaran d'una bona oportunitat, contra un rival de la zona baixa, per consolidar el seu domini a la categoria.