Arnau Sala va anunciar ahir, a través de les xarxes socials, la seva ferma intenció de deixar de ser l'entrenador de la Unió Esportiva Figueres al final de la present temporada. El tècnic va justificar la decisió al "desgast" que li ha suposat estar tres anys al capdavant de l'equip de la seva ciutat, a banda d'assegurar que aquest és el camí que seguirà "passi el que passi" durant els mesos que resten de competició.

Dies després de posar en coneixement a la directiva altempordanesa la seva voluntat, el gironí admetia que ja "feia un temps" que li ballava pel cap una opció com aquesta. Va voler deixar ben clar que en cap moment ha tingut una proposta de renovació al damunt de la seva taula i que tampoc li han arribat ofertes de fora. Simplement, que "això desgasta molt" i que "si un no està al cent per cent és molt difícil que la plantilla també ho estigui", segons revelava ell mateix. "Durant tres anys seguits ens hem vist pràcticament cada dia amb els mateixos jugadors i això, si ho allargues en el temps, es pot ressentir. No vull que passi", afegia.

Sala prendrà aquest camí "passi el que passi" al final de temporada, fins i tot si els figuerencs aconseguissin un hipotètic ascens de categoria: "També ho he pensat, però ja tinc la decisió presa. Tant de bo pugem, jo me n'alegraré molt". Del seu futur, el tècnic admet que "m'agradaria seguir en el món del futbol", alhora que valora molt positivament el seu pas per la Unió: "Sóc una persona que sol quedar-se amb els bons records, per la qual cosa després de tres anys estic convençut que marxaré d'aquí amb molt bon regust de boca".