18 de març de 2013
18.03.2013

Blanco i Tina Bes s'imposen als Àngels

Set-cents esportistes, entre corredors i caminadors, participen en el cinquantè aniversari de la històrica cita del GEiEG

18.03.2013 | 00:00
Blanco i Tina Bes s'imposen als Àngels

Josep Lluís Blanco, atleta olímpic de Lloret, i la gironina Tina Bes varen ser els guanyadors de la vessant competitiva de la pujada a Peu del Àngels que ahir arribava als cinquanta anys d'història. Amb les inscripcions tancades pel GEiEG en els 700 participants, poc més de 300 corredors varen optar per la vessant competitiva completant el recorregut des de la pujada de Santa Llúcia fins al primer esgraó de les escales del santuari lluitant contra el cronòmetre. Entre aquest, Josep Lluís Blanco va ser el més ràpid, guanyant amb un temps de 38:41 entrant per davant de David Coma (39:41) i Rubén Hernández (39:50). En categoria femenina, la gironina Tina Bes va ser la primera amb una marca de 49:02. Eva Quintana va ser segona amb 50:01 i Pilar Fernández, tercera amb 51:40.

La vessant social de la prova, la immensa majoria dels participants eran corredors populars, es va veure amb la gran quantitat de persones que varen optar per fer la pujada caminant durant molts trams. Després de la cursa es va descobrir un monòlit per commemorar el cinquantè aniversari de la prova, a la mateixa esplanada de davant del santuari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Una oportunitat per a tots

Saps per què LaLiga Santander és una de les competicions de futbol més equilibrades d'Europa?


Buscador de deportes