El Guíxols, gràcies a la seva màxima efectivitat de cara a porta, va fer un gran pas endavant cap a la salvació, amb un triomf contra el Granollers. El partit, però, no va ser tan fàcil com podria semblar pel resultat, ja que tant el porter ganxò Dani Castilla com el pal van impedir que els vallesans entressin al partit abans del minut 61. A partir del gol visitant els baixempordanesos es van posar les piles i en dos minuts (m.69 i m.71) van aconseguir evitar patiments majors a la represa.

El partit va tenir un inici trepidant i, en la tercera ocasió de gol, un còrner picat per Oriol Vila va entrar dins la porteria després d'una mala coordinació defensiva. En el 34 el Guíxols marcava el segon quan Carlos Gómez aprofitava la passada d'Oriol Vila

A la represa el Granollers retallar distàncies gràcies a un gol d'Oriol Sala en fora de joc no xiulat (m.61) i, per evitar la sorpresa, el Guíxols es va tornar a posar les piles i, en dos minuts, Garrido i Peque van sentenciar.

El Peralada va jugar un bon partit al camp del Ripollet i va sortir per feina ben d'hora gràcies a un gol de Robert. El marcador s'hauria pogut ampliar però Robert i Mate no van encertar la porteria. A la represa Molina es va marcar en pròpia porta i Joel Múrcia va sentenciar.

La Jonquera va aconseguir marcar a la primera part i hauria pogut ampliar la distància si Quim Rodriguez no hagués enviat als núvols una rematada o no s'hagués xiulat un fora de joc dubtós a Alberto. A la segona part La Jonquera va desaparèixer, propiciant la remuntada visitant. Els altempordanesos van perdre una oportunitat d'or d'acostar-se al segon lloc.