Líders intractables durant tota la temporada, els jugadors de l'Elx no les tenien totes ahir amb la visita del Girona, segon classificat. Els darrers mals resultats dels il·licitans feien imprescindible que ahir l'equip elxà no perdés contra els gironins. Al final però i després que el partit tingués una part per a cada equip, els jugadors de l'Elx van acabar donant el punt per bo (0-0). L'empat va beneficiar tant l'Elx com el Girona i això va fer especialment feliços dos dels jugadors del conjunt local, Ferran Corominas i Jordi Xumetra, tots dos amb passat blanc-i-vermell.

Tant el banyolí com l'estartidenc van formar part de l'onze titular de Fran Escribá i bàsicament se'ls va veure durant la primera part. Qui més actiu es va mostrar va ser Xumetra, que com sol ser habitual en ell va mostrar-se molt incisiu per la dreta creant perill a la banda defensada per David Garcia. Ja a la represa, Xumetra va ser substituït per Aarón Ñíguez en el primer canvi d'Escribá. De la seva banda, Corominas després d'uns bons primers minuts de partit en què va provocar que Migue veiés la groga al minut quatre de partit, va diluir-se. El banyolí va acabar desapareixent i no va gaudir de cap oportunitat de gol.