Parlar d'Europa sempre té conseqüències negatives a l'entorn de l'Espanyol. Una vegada més, el guió es va repetir. El Granada en va fer prou ahir amb un gol de Nolito, de falta directa en el 37, per infringir la primera derrota a Cornellà-El Prat a l'Espanyol (0-1), que va gaudir de més ocasions i va portar el pes del xoc, encara que no va tenir l'efectivitat habitual i es va acabar estavellant davant un rival seriós i sòlid en defensa.

Els tres punts suposen una excel·lent dosi d'oxigen per al conjunt andalús, que es col·loca dos punts per damunt del descens. En canvi, els de Javier Aguirre tallen la seva ratxa de cinc partits invictes i veuen com s'allunyen del somni continental després de signar la permanència la passada jornada. El partit va arrencar sense especulacions al centre del camp. Futbol directe, per les bandes i intents, encara que poc encertats, dels dos equips des de fora de l'àrea o després de jugades d'estratègia. Però ni l'Espanyol ni el Granada connectaven amb facilitat amb Sergio García i El Arabi, les seves referències a dalt.

En la primera hora de partit, cap dels dos equips va tirar entre els tres pals. Sergio García va intentar corregir la situació en el 31, però el fort tret va xocar amb Diakhate. El joc va haver de parar-se després del cop, finalment sense conseqüències per al senegalès. El partit va seguir amb el mateix guió fins al minut 37, fins que el va canviar una falta de Víctor Sánchez a un metre de la central. Nolito va convertir el lliure directe (0-1). La pilota es va estavellar a la part baixa del travesser i va rebotar fins a colar-se a la porteria de Casilla. El porter tarragoní es va quedar immòbil davant la bona execució de l'andalús. "Sí, es pot", cantava l'afició granadina des de la zona visitant.

L'Espanyol va tenir l'empat just abans del descans. Héctor Moreno va rematar de cap un bon centre de Wakaso, encara que la pilota va acabar a les mans de Roberto. El porter va ser amonestat per perdre temps i, sense més sorpreses al marcador, es va arribar al final de la primera part. Aguirre va buscar la reacció sense canvis en la represa. Els seus futbolistes van respondre amb més insistència a l'àrea i diverses ocasions, entre les quals va destacar un centre enverinat de Sergio García en el 52. El tècnic mexicà, en el 55, va intentar dinamitzar l'atac donant entrada a Petrov. El Granada va mantenir la serietat i l'Espanyol es va quedar sense empat. La victòria va deixar un mal sabor de boca a Cornellà, que somiava amb Europa després de la gran dinàmica dels de Javier Aguirre i va acomiadar els seus jugadors amb xiulets.