Definitivament l'eufòria per veure el Girona s'ha disparat i Montilivi pot presentar dissabte que ve contra l'Alcorcón un ple històric. Ahir l'estadi va viure una nova jornada de cues espectaculars d'aficionats que volien aconseguir les entrades per als dos propers compromisos de l'equip de Rubi a casa. Les localitats gratuïtes que s'oferien als abonats quan compraven la que corresponia al seu carnet ja s'han esgotat, i es va camí de penjar el cartell de "tot venut" abans del partit. El club va designar el duel com a jornada econòmica, però els abonats només han de pagar dos euros i reben la seva localitat i també la del duel contra el Xerez. A principis de setmana també en regalaven una per carnet, promoció que ahir a la tarda ja no s'aplicava perquè el paquet reservat per això estava sec.

Si dilluns es van despatxar més de 1.800 entrades, ahir la xifra encara va ser més espectacular i es va arribar a les més de 2.200. En total el club ja n'ha col·locat més de 4.000, amb la qual cosa, pràcticament la meitat de l'aforament de Montilivi ja està cobert a quatre dies del partit. Avui les oficines estaran tancades i els abonats tindran encara demà i divendres per retirar els tiquets.

En hores punta com a mig matí o a mitja tarda, alguns aficionats van arribar a fer més d'una hora de cua i alguns van marxar tips d'esperar-se. A la tarda la cua va arribar fins a la sortida de l'aparcament de l'esplanada de tribuna.