Escenari d'una de les derrotes més cruels de la seva història i del futbol mundial, on li van pispar una Lliga de Campions en el temps afegit, el Bayern de Munic va exorcitzar anit el seu malefici del Camp Nou i, de passada, va evidenciar el traspàs de poders actual davant un impotent Barcelona molt afectat per la baixa del lesionat Leo Messi. L'argentí no va jugar ni un minut i la seva absència es va notar en un equip amb poca presència en atac i Cesc, Villa i ?Iniesta molt grisos.

Des d'aquella fatídica nit de 1999, el coliseu blaugrana va quedar marcat com un punt negre en la memòria del club bavarès, després d'un dels desenllaços més cruels des que es creés la gran competició de clubs d'Europa. Quan els alemanys ja acariciaven el títol aquell 26 de maig, gràcies a un matiner gol de Mario Basler, el Manchester United va capgirar el marcador amb dos gols de córner en el temps afegit, en un gir del guió inesperat.

En la retina del futbol quedarà gravada la bogeria desfermada entre els jugadors del United, mentre els futbolistes de l'equip bavarès a penes podien aixecar-se del terra. Desolats, plorant i gairebé sense forces per tornar al cercle central, tot i els intents del col·legiat Pierluigi Collina per ajudar-los.