Tant de bo que la temporada durés unes quantes jornades més, perquè el Palamós arriba en el seu tram final pletòric de facultats i desplegant un joc que s'està traduint en uns números realment molt positius. Els de Vílchez, després de perdre davant l'aleshores cuer Vic (1-2), sumen quatre partits sense caure (10 punts dels últims 12), 11 gols a favor i només 2 en contra. Aquestes estadístiques permeten als baixempordanesos tenir diumenge, a Vilassar de Mar, la primera oportunitat de segellar la permanència.

El degà va tornar a deixar la seva porteria a zero i va protagonitzar un dels millors partits de la temporada. Un cop més, l'olfacte golejador de Javi Revert (20 gols) va tornar a ser decisiu ja que el gironí va obrir el marcador i va signar un doblet per arribar al descans amb avantatge i traslladant una sensació de tranquil·litat que a la primera volta al Nou Estadi resultava impossible.

El dia que Martí Bartrina recuperava la titularitat i el Palamós va realitzar un partit impecable en defensa, mentre que a l'altra àrea l'instint golejador de Javi Revert va tornar a ser determinant. Després d'un primer avís de Joan Pons, el porter Koke no va poder evitar als 18 minuts el gol de Revert; una falta executada des del costat dret per Ritxi va ser rematada amb el cap pel l'ex del Llagostera. Les arribades visitants a la mitja hora del primer temps van ser frenades pels locals Chicho i Venzal, que en tot moment van demostrar que el Palamós ha recuperat solidesa al darrere.

A 10 minuts per al descans, una assistència de Malo la va controlar Javi Revert abans de definir a la perfecció (2-0). Era el doblet del "pitxitxi" palamosí i el seu vintè gol a la Lliga. A la segona meitat, els locals van continuar assetjant els dominis de Koke. Una assistència amb el cap de Revert cap a Chicho va estar a punt d'acabar al fons de la xarxa, però el porter de la Rapitenca va desviar a córner un xut que entrava per tot l'escaire. Una ocasió de Ritxi, a les acaballes, va ser el preludi del que passaria instants més tard, quan Sergio García, des de fora de l'àrea, va sorprendre a Koke fent un gol que ja matava definitivament el partit i que servia per aconseguir la quarta victòria de la temporada a casa, totes en la segona volta.