La d'ahir va ser una jornada de comiats. Es va donar per finalitzada la temporada del retorn a Tercera Divisió amb 59 punts però, en especial, es va dir "adéu" a l'etapa d'Arnau Sala com a entrenador de la Unió. Després de tres anys al club, dos ascensos i una cinquena plaça a Tercera, el tècnic va viure ahir el seu últim partit com a entrenador de l'entitat altempordanesa. L'objectiu era tancar la seva etapa amb una última victòria, però va ser el Terrassa qui es va adjudicar tres punts que no tenen cap importància.

Figueres i Terrassa -cinquens i sisens a la taula, respectivament- només es jugaven l'honor en un matx que els altempordanesos van començar amb molta empenta. Tot just al primer minut, Teixi i Jairo ja van posar a prova Ortega. En el primer quart d'hora els d'Arnau Sala van tenir més empenta que els locals, però aquesta energia es va frenar. La feina va a passar a ser per a Ureña, que al minut 20 va haver de desviar una rematada de Vilajosana i el rebuig de Montoro. Els egarencs Grima i Güell també van avisar. Finalment, va ser Juancho qui va perforar la porteria d'Ureña. Ho va fer a manca de sis minuts per marxar al vestuari amb una vaselina i després d'un servei llarg del seu porter, que va agafar despistada la defensa gironina.

Els figuerencs no tenien la possessió de la pilota. Teixi, amb una falta des de la frontal, va intentar posar l'empat abans del descans, però el marcador de l'Olímpic de Terrassa ja no es va tornar a moure.

No hi havia res en joc i Arnau Sala va voler donar minuts a juvenils com Sergio i Guillem, que van jugar pràcticament tota la segona part. Els egarencs van saber mantenir el resultat tot neutralitzant ofensives locals com dos intents del davanter Pol o una altra acció que Crous no va aprofitar per culpa de l'encert de Miguel Ángel. El porter local va sortir al terreny de joc quan quedaven vint minuts per acabar el partit i, tot i patir una lesió, va poder acomiadar-se del club on ha militat quinze anys.

El partit va anar arribant a la seva fi i ambdós equips no van tenir excessives ocasions per ampliar o igualar l'electrònic. L'àrbitre Francesc Galan Baró va xiular el final del matx afegint-se a la celebració dels comiats, ja que també va donar per acabada la seva etapa com a col·legiat.