El club de Montilivi s'ha mogut molt ràpid i, després de la derrota d'ahir al vespre contra l'Almeria, aquest migdia ha fet oficial el retorn de Javi Salamero per encarregar-se de la reconstrucció de la plantilla com a nou director esportiu. En les primeres declaracions com a nou director esportiu, Salamero ha estat molt contundent amb el fet que la prioritat del club és renovar l'actual entrenador de l'equip, Rubi. En relació als contractes dels jugadors, ha respost que li constava que ja s'havien fet declaracions d'intencions a alguns membres de la plantilla.

Salamero ja havia ocupat el càrrec de director esportiu i també el de tècnic en diferents etapes al Girona fins que en va sortir a final de la temporada passada, havia salvat l'equip des de la banqueta fent tàndem amb Rubi, perquè no va arribar a cap acord econòmic per renovar. En aquesta ocasió, però, ha explicat que ha estat «molt fàcil» arribar a un acord amb el club i ha afegit: «no m'imagino jo sense el Girona ni el girona sense mi».

El nou director esportiu del Girona ha estat presentat en una roda de premsa aquest migdia que ha comptat amb la presència del president del club, Joaquim Boadas, i el secretari tècnic, Sergi Raset.