30 de juny de 2013
30.06.2013

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

El Girona fa oficial el primer fitxatge: el retorn de Matamala

El migcampista de Vilobí va firmar anit als seus 37 anys un acord per incorporar-se de nou al club

30.06.2013 | 08:18
El Girona fa oficial el primer fitxatge: el retorn de Matamala

Mentre continuen les gestions per trobar un entrenador, a Montilivi l'àrea esportiva també treballa per concretar la plantilla de la propera temporada. I el primer en arribar és, tal com avançava ahir Diari de Girona, un vell conegut de l'afició de Montilivi: Jordi Matamala. El migcampista de Vilobí, jugador referència durant anys del Girona FC, va firmar anit i als seus 37 anys un acord per incorporar-se de nou a la disciplina del club de Montilivi. Matamala torna a Girona per una temporada després d'haver defensat els colors del Recreativo de Huelva durant les tres darreres campanyes. El jugador es va formar a les categories inferiors del Vilobí, per fitxar posteriorment per l'Hospitalet.

El 2002 va arribar per primera vegada al Girona, on va estar-s'hi quatre temporades. El 2006, va tornar a canviar d'aires, i va decidir incorporar-se al Palamós, on va passar-hi un curs (2006-2007). Després va deixar el degà per encetar el seu segon cicle al Girona, amb el qual va aconseguir l'ascens a Segona Divisió A, i amb qui va jugar les dues primeres temporades a la categoria. A partir d'avui, Jordi Matamala enceta la seva tercera etapa amb el Girona. Mentrestant, i a l'espera de saber la resposta de Jandro i Tébar, el Girona segueix treballant en la confecció de la plantilla, i entre la llista de futuribles hi ha el migcampista saltenc Dani Toribio que encara té un any més de contracte amb el Múrcia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?


Buscador de deportes