Després de treballar intensament durant les darreres setmanes per intentar poder assumir el repte de jugar la propera temporada a Divisió d'Honor Plata, i convertir així en realitat el somni de tot un poble, sembla que la decisió és a punt de concretar-se. De fet, avui mateix el Bordils es pronunciarà en un sentit o altre. Tot indica que finalment decidirà fer el pas, i sortir a Divisió d'Honor Plata per portar de nou l'handbol de les comarques gironines a l'èlit.

Els directius responsables de l'àrea econòmica, fa dies que treballen per tal de garantir un pressupost que faci viable que el primer equip competeixi a la segona categoria de l'handbol estatal. Aquest vespre en la reunió de junta exposaran en quin estat es troben les diverses negociacions amb patrocinadors i institucions per poder arribar als 80.000 € que calcula el club que li fan falta per cobrir el pressupost de Plata. Fonts del club asseguren que "la voluntat és esgotar totes les opcions fins a l'últim moment, encara que això signifiqui assumir certs riscos". I és que no cal oblidar que aquesta passada nit s'acabava el termini de la cessió de drets. Tanmateix "la restructuració de la Primera Nacional ens fa pensar que en cas de no jugar a Plata no hi hauria problemes per quedar-nos a Nacional".

No obstant, des del club es mostren segurs que acabaran trobant els diners necessaris per afrontar el repte de competir a Plata el curs vinent, opció que es van guanyar ara fa unes setmanes a la fase d'ascens disputada a Sòria. Precisament aquest passat divendres el club va rebre el seu particular homenatge a la primera gala Girona és esport celebrada a Santa Coloma de Farners, en la qual es va premiar al tècnic Pau Campos com a millor entrenador, i al Bordils com a millor club. Sigui com sigui, i a l'espera de la decisió final que es prendrà a la reunió d'aquest vespre, sembla que hi ha bona voluntat per part de les institucions i patrocinadors per arribar als 80.000 € i fer viable el projecte. Des del club es mostren optimistes, i asseguren que "si a dia d'avui hem estat capaços de trobar entre el 70-75% del pressupost ens tirarem a la piscina. En cas contrari, ens veurem obligats a renunciar a competir a Plata". Des del club tenen clar que jugar la temporada vinent a Plata no pot significar sota cap concepte hipotecar el futur de l'entitat, i encara menys el de la base. En tot cas, a partir d'aquest vespre i un cop s'hagi decidit que es competeix a Plata el curs vinent, el club tindrà una setmana més de marge -fins el 8 de juliol- per complir amb els requisits que els demana la Federació Espanyola d'Handbol.