L'excel·lent temporada que ha protagonitzat amb l'Olot, culminada dissabte amb un hat trick en el partit definitiu de l'ascens a Segona B contra l'Arandina, ha posat Carlos Martínez a l'aparador. El gol va molt buscat i, fins i tot, clubs de categoria superior s'han fixat en aquest davanter barceloní, de 26 anys, format als equips base del Barça, al costat dels seus amics Iniesta i Cesc. Tot i això a la Garrotxa el donen per renovat. Carlos, en plena disputa de la fase d'ascens, va donar la seva paraula de continuar-hi fos quin fos el resultat final del play-off. Tant si es pujava a Segona B, com és el cas, com si l'equip hagués hagut de continuar a Tercera.

L'Olot va incorporar aquest futbolista l'estiu passat, provinent del Terrassa, on havia firmat 20 gols. El seu rendiment a la Garrotxa encara ha sigut més bo, acabant el curs amb 31 dianes. En els tres primers partits de lliga ja havia fet quatre gols, i de seguida es va convertir en un ídol de l'afició. Només va firmar per una temporada i per aquest motiu el club va parlar amb ell fa alguns dies, quan encara no es sabia en quina categoria militaria aquesta temporada. La resposta va deixar tothom tranquil: Carlos mantenia el seu compromís i ara només falta traduir-ho en un nou contracte.

La direcció esportiva que lidera Àlex Terma té feina per davant. Dissabte tot just es tancava la temporada 20012/13 i a partir del 15 de juliol ja arrencaran els entrenaments per preparar la 2013/14, la del debut a Segona B. Durant aquesta setmana es podrien conèixer els primers moviments sobre la configuració de la plantilla que dirigirà Edu Vílchez. Carlos era un dels pilars bàsics per retenir.

L'Olot 2013/14 serà ambiciós, com ho ha estat aquests darrers anys, en els quals ha passat de Primera Regional a Segona B. De moment ningú ho vol dir amb la boca gaire grossa, però a la capital garrotxina pensen que el sostre encara no s'ha assolit. L'afició ha demostrat que vol futbol de bronze i ja el té. Si el públic manté el suport al club, res és descartable. Això sí, aquest estiu urgeix una reforma de l'estadi, sobretot dels vestidors, per adaptar-lo a la nova categoria. La instal·lació, de 58 anys, es troba molt deteriorada i l'Ajuntament ja s'ha compromès a fer-hi millores importants.