El Girona CH continuarà jugant a l'OK Lliga femenina, tot i que inicialment el club havia anunciat que retiraria el primer equip per falta de recursos econòmics. Aquesta mateixa setmana l'Ajuntament i el Girona han tancat un acord pel qual el consistori avançarà els diners que la Generalitat deu en concepte d'ajuda per la seva participació a la Copa d'Europa (uns 25.000 euros) les dues últimes temporades i, amb aquesta injecció, la junta directiva es veu amb cor de continuar a l'elit. El Girona també s'inscriurà a la màxima competició continental, de la qual n'és vigent subcampió, després d'haver-se guanyat aquest mèrit a la pista.

"L'equip serà més justet que el d'anteriors temporades i el principal objectiu haurà de ser la permanència, però amb la solució que hem trobat pensem que podem continuar amb el projecte", explicava ahir el president del Girona, Josep Pla. Per la seva banda la regidora d'Esports de l'Ajuntament, Isabel Muradàs, va dir que "tot el que puguem fer per ajudar els clubs de la ciutat ho farem. En aquest cas, s'ha trobat la manera per poder avançar al Girona d'hoquei els diners que els deu la Generalitat i que això els permeti continuar competint a l'elit". De moment ha trascendit que Sergio Alonso no seguirà a la banqueta i que l'equip viurà una profunda restructuració: Adriana i Laia Salicrú se'n van al Noisy francés, Esther Nadal jugarà amb el Voltregà i Laia Castro se'n va al Manlleu. La base de la plantilla serà amb jugadores de la casa formades a la pedrera.

El Girona ha competit sempre a la part alta en les temporades que ha jugat a l'OK Lliga. Aquest curs, però, serà diferent, i l'equip sortirà amb el principal objectiu de salvar la categoria.