Aliè a tota la polseguera que va aixecar el cas Salamero, Sergi Raset va continuar treballant ahir a Montilivi en tots els temes relacionat amb l'àrea tècnica. La col·laboració de Salamero només li haurà durat deu dies, i a partir d'ara haurà de tornar a caminar sol, com en la temporada passada. A banda de confirmar l'arribada de Ricardo Rodríguez com a tècnic, Raset va explicar que havia comunicat a Dani Mallo que no continuaria a Montilivi i que també havia fet saber a Gerard Bordas que pot ser un jugador interessant si aconsegueix desvincular-se del Vila-real, club amb el qual encara té un any més de contracte. Avui el secretari tècnic té previst comunicar el seu futur a Toni Moral i Garmendia. Ahir no en va voler avançar res, però pinten més fora que no pas a dins.

Raset, segons el president Joaquim Boadas, va ser qui va presentar al Consell d'administració el nom de Ricardo Rodríguez com a possible recanvi per a Rubi. Ahir ell no hi va voler donar més importància i va destacar que "el més important és que té el perfil de tècnic que buscàvem, jove, malalt de futbol, i amb moltes ganes d'entrenar i fer-se un nom aquí". Raset va admetre que "és veritat que Ricardo no té experiència a Segona A com a entrenador, però ha sigut director esportiu del Màlaga i sap de què va el futbol. A més és un tècnic ofensiu, li agrada atacar i ser protagonista amb la pilota".

L'Alcorcón fitxa Álvarez

Mentre a Girona el dia passava amb la sortida de Salamero i l'arribada de Ricardo Rodríguez, a Alcorcón van anunciar el fitxatge de Miguel Álvarez (L'Hospitalet) com a nou tècnic, en substitució de Bordalás. Álvarez havia sonat pel Girona.