Poc després que, per sorpresa de tothom, es fes pública la contractació de Javi Salamero com a nou entrenador del Sabadell, a Montilivi només hi havia el personal del club. En qüestió de minuts però, van aparèixer el fins fa pocs dies entrenador del Figueres, Arnau Sala, i l'encara tècnic del filial, Miquel Àngel Muñoz. Tant Sala com Muñoz van arribar a les instal·lacions de Montilivi amb cara de sorpresa després de conèixer, feia ben pocs minuts, la decisió de Salamero de no seguir.

La sacsejada forta havia arribat abans amb l'adéu de Salamero i els dos tècnics no sabien ben bé què havia passat.

Tots dos van reunir-se amb el secretari tècnic gironí Sergi Raset que els va explicar els plans del club per aquesta temporada. Muñoz serà l'ajudant de Ricardo Rodríguez a la banqueta del primer equip blanc-i-vermell mentre que la intenció del club és que Arnau Sala sigui l'entrenador del filial a Primera Catalana. Si bé el Girona ja va fer oficial que Muñoz seria el segon de Rodríguez, la ?contractació de Sala, tanmateix, no està tancada.

Salamero no hi serà però Rodríguez tornarà a comptar amb un altre dels tècnics que formaven part de la banqueta del Girona que va pujar de Tercera a Segona Divisió B la temporada 2006-07, com és Miquel Àngel Muñoz. L'entrenador és un home de club i a banda de pujar el filial la temporada passada a Primera Catalana ha dirigit diveros cursos el juvenil de Divisió d'Honor. En aquest sentit Muñoz ha encadenat dos èxits consecutius assolint la millor temporada de la història amb el juvenil (2011-12) i ascendint el filial de categoria (2012-13).

El seu buit a la banqueta del Girona B serà ocupat, tot sembla indicar, per Arnau Sala. El tècnic de Sant Fruitós de Bages va tancar el passat 30 de juny una etapa de dues temporades al Figueres i actualment està sense equip. Abans, havia estat el segon entrenador de Raül Agné al Girona i al Recreativo de Huelva. A Montilivi també hi havia estat com a jugador blanc-i-vermell durant un parell de temporades (2002-04).