L'Olot continua planificant la plantilla del debut a Segona B i ahir va assegurar-se la continuïtat d'un altre dels jugadors més emblemàtics del vestidor: el davanter Uri Santos. La renovació d'aquest futbolista, peça clau la campanya passada per guanyar el títol de Tercera i celebrar l'ascens, s'afageix a la d'altres homes destacats de l'equip com el defensa Albert Serra i el davanter Carlos Martínez, màxim golejador amb 31 dianes. Al costat d'aquesta renovació el club garrotxí va fer pública la baixa de l'extrem Raúl Rodríguez, que tanca d'aquesta manera una etapa d'un any i mig a l'entitat.

L'àrea esportiva de l'Olot encara no ha anunciat cap incorporació per a la present temporada, tot i que a l'agenda d'Àlex Terma i Edu Vílchez hi ha noms com el de Granell (Cadis). Ahir també es va confirmar que l'amistós que l'Olot havia de disputar contra el Vila-real ha quedat anul·lat perquè, finalment, els groguets no faran la seva estada de pretemporada a Navata tal i com estava previst d'inici.

La propera setmana Olot i Llagostera, el dos equips gironins de Segona B, coneixeran la composició del grup on competiran. Tot apunta que els clubs catalans (10, comptant el Lleida, que aquest any estava en un altre grup), s'enfrontaran a valencians i balears.