El Llagostera 2013-14 començarà a suar el proper divendres dia 12 a les insal·lacions del Municipal. El conjunt gironí ja té tota la pretemporada perfilada en la qual disputarà fins a deu partits inclòs un de Copa Catalunya contra el Palamós. Sens dubte els tres primers seran examens de molt de nivell per al conjunt que segueix dirigint Lluís Carrillos. I és que el nou Llagostera s'estrenarà aquesta pretemporada a Palafrugell davant el Southampton de la Premier League (17 de juliol).Seguidament, els blaugrana s'enfrontaran a dos equips de Segona A com són el Barça B (19 de juliol a Palamós) i el Girona (27 de juliol). Ja al mes d'agost, els de Carrillo disputaran un amistós contra el Farners (dia 3) per després (dia 4) participar al tradicional 3x1 Torneig del Suro juntament amb Palamós i Guíxols. La pretemporada del Llagostera continuarà amb el debut a un altre dels tornejos més prestigiosos del futbol català, l'Històrics.

Els gironins s'enfrontaran al Masnou i al Cornellà (dia 6). El següent compromís serà la Copa Catalunya (dia 11) davant el Palamós al Nou Estadi. Els darrers amistosos del Llagostera seran contra el Lloret (dia 14), Sant Celoni (dia 17) i Santboià (dia 18).

Fins ara, el Llagostera ha incorporat Isaac Maldonado (Vilafranca) i Toni Cunill (Pobla Mafumet) i ha donat la baixa al porter Wilfred, Nico, Joaqui, Artabe, que jugarà al Prat i Àlex Moreno que ha fitxat pel Mallorca. La resta de la plantilla ha estat renovada a l'espera del que passi amb el central garrotxí Albert Canal.