Red Bull i Mercedes van tornar a mostrar ahir que són els equips més forts del Mundial de Fórmula U en les dues sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya, celebrades ahir a Nürburgring, i en les quals Ferrari va experimentar una lleugera millora tot i els problemes que va tenir en la sessió del matí.

Si en la primera sessió va ser el britànic Lewis Hamilton el que va dominar la sessió al volant del seu Mercedes, a la tarda el local i líder del Mundial, Sebastian Vettel (Red Bull), es va lluir davant el seu públic en liderar la taula de temps, just per davant del també alemany de Mercedes, Nico Rosberg, que també va ser segon en la primera sessió.

A més, l'australià Mark Webber també va ratificar la fortalesa de Red Bull a l'acabar tercer tant en els assajos del matí com en els de la tarda, la qual cosa converteix de nou l'escuderia austríaca i Mercedes en els màxims aspirants a fer-se amb la pole en el gran premi germànic. Així, en aquesta primera presa de contacte amb la pista de Nürburgring, Red Bull i Mercedes varen donar continuïtat a la tendència dels tres anteriors grans premis, amb la ja habitual solvència dels austríacs i la puixança de Mercedes, que ha donat un evident salt de qualitat després del seu assaig privat amb Pirelli el maig. En el cas de Ferrari, després del seu descens de prestacions a Silverstone, tot i el tercer lloc deFernando Alonso, va viure ahir una jornada amb sensacions contraposades. Encara que a les primeres de canvi Ferrari es va trobar amb un problema electrònic al cotxe d'Alonso que va arruïnar la primera sessió d'entrenaments de l'asturià, la jornada va acabar amb una millora que el fa estar, en principi, menys allunyat dels llocs del capdavant que el cap de setmana passat a Silverstone. Ahir, i una vegada superats els problemes d'electrònica que van motivar per dues vegades la retirada al garatge del monoplaça d'Alonso en la primera sessió, en la qual no va poder marcar cap temps, Ferrari va mostrar una millor cara en la segona, encara que per davant de l'escuderia italiana també s'hi va situar Lotus.