El central Albert Canal (Llagostera) i el migcampista esquerrà David López (Prat) poden convertir-se ben aviat en els primers fitxatges de l'Olot de cares a la temporada del debut a Segona B. Canal tenia una oferta de renovació per l'equip d'Oriol Alsina que ahir va rebutjar oficialment, mentre que López, de 25 anys, també té experiència a la categoria després d'haver-hi jugat amb els potablava i el Badalona. Els garrotxins, de moment, no han oficialitzat encara cap incorporació, tot i que tenen diversos fronts oberts i, entre d'altres, també s'han interessat per la situació de Granell (Cadis). Sí que s'han assegurat, en canvi, la continuïtat d'homes clau del bloc que va assolir l'ascens la temporada passada, com Carlos Martínez, Roger Vida, Uri i Albert Serra.

Ahir a la tarda el Llagostera va fer oficial que no havia arribat a una entesa amb Canal per la renovació. "El jugador no ha acceptat les condicions que li oferia el club blaugrana", explicava un comunicat emès al web del club. Albert Canal va arribar a Llagostera des del juvenil del Girona, d'allà va passar a l'Espanyol B i la temporada passada va tornar al club del Gironès. Ara el més probable és que accepti l'oferta de l'Olot per jugar a l'equip de casa seva en l'il·lusionant repte del debut a la divisió de bronze del futbol espanyol.

D'altra banda David López és un potent extrem esquerre de 25 anys que la temporada passada va jugar 35 partits amb el Prat (2.476 minuts) i va marcar dos gols. El futbolista és a l'agenda d'Àlex Terma i Eduardo Vílchez i l'acord també està proper. L'Olot ha de fer pública aquesta setmana la data d'inici de la pretemporada i, possiblement, també el calendari de partits amistosos que ha programat. El Llagostera, en canvi, ja ha anunciat que tornarà a la feina aquest divendres 12 de juliol.

D'altra banda l'Olot va comunicar que Héctor Peña és la sisena baixa a l'equip. En canvi Àlex Pagès, un extrem del planter que ja ha debutat al primer equip, farà la pretemporada a les ordres de Vílchez. Als 20 anys, és un jugador de "molt potencial" segons Àlex Terma.