El primer Clàssic de la temporada 2013-2014 es jugarà el 27 d'octubre al Camp Nou entre Barcelona i Reial Madrid, corresponent a la desena jornada, i ambdós equips jugaran la tornada el 23 de març, al Santiago Bernabéu, en la jornada 29 del campionat.

Així ho ha determinat el sorteig del calendari de la pròxima campanya, realitzat a l'Assemblea de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que també ha aparellat el Barça, últim campió de Lliga, amb el Llevant en la jornada inicial, prevista per al 17/18 d'agost, i el Reial Madrid amb el Betis.

Obertura de curs davant el Llevant

La primera jornada del campionat nacional, que es disputarà el cap de setmana del 17 i el 18 d'agost, s'iniciarà amb un Barcelona-Llevant al Camp Nou i un Reial Madrid-Betis a l'estadi Santiago Bernabéu.

El sorteig ha deparat que en els partits inaugurals de la Lliga BBVA els dos clubs grans del campionat s'estrenin com a locals.

Sandro Rosell, president del Barcelona, ha tret la bola que corresponia al Reial Madrid i després ha desitjat que la temporada es desenvolupi amb joc net i amb "un bon espectacle que faci gaudir la família del futbol".

El calendari s'ha aprovat amb 130 vots a favor, cap en contra i cap abstenció dels 135 assembleistes presents en el sorteig.