Amb comptagotes, però sembla que les notícies que provenen des de Montilivi van caient. Si ara fa una setmana i mitja s'anunciava el fitxatge de Jordi Matamala, l'única cara nova, de moment, d'aquest estiu, l'entitat feia pública ahir la renovació del migcampista Eloi Amagat, que continuarà al Girona la temporada vinent. En canvi, qui no seguirà és Marcos Tébar. El madrileny no ha acceptat la proposta d'ampliar el seu vincle amb els catalans i finalment farà el salt a la Primera Divisió de la mà de l'Almeria, que l'ha fitxat per dues campanyes. Els andalusos, precisament, són l'equip que va eliminar el Girona en la fase d'ascens a l'elit

Vint-i-un partits, 1.031 minuts i un gol de bandera que va aixecar el públic del camp del Guadalajara han estat arguments suficients perquè el Girona hagi volgut comptar un any més amb Eloi Amagat, futbolista que en més d'una ocasió havia declarar que la seva "primera opció" era la de continuar a Montilivi sempre que l'entitat blanc-i-vermella li volgués renovar el contracte que li havia expirat a finals del mes de juny. Després d'unes setmanes de negociacions, totes dues parts han arribat a una entesa, així que el gironí continuarà a l'equip un curs més. "Tot plegat s'ha allargat un xic més del que m'esperava, però hem arribat a un acord i s'ha complert la meva principal opció, que era la de continuar. No hi ha hagut gaires problemes, només polir uns serrells i tancar l'entesa", s'explicava el jugador, que valorava molt positivament poder seguir "un any més a casa" i que aquest dilluns començarà a treballar a les ordres de Ricardo Rodríguez.

Eloi Amagat, però, no es conformarà de repetir els números de l'anterior temporada, sinó que té la voluntat de fer "un pas endavant" i no només guanyar rellevància i protagonisme, sinó també gaudir de més minuts.

Tébar jugarà a l'Almeria

L'Almeria anunciava ahir al vespre la incorporació del migcampista Marcos Tébar, que posa així el punt i final a tres temporades i mitja com a futbolista del Girona. El jugador no ha acceptat la proposta de renovació que tenia al damunt de la taula i s'ha deixat seduir per la proposta dels andalusos, ?enamorats del seu joc sobretot després de veure'l en acció en l'última eliminatòria del play-off d'ascens.

Tébar, que signarà fins al 30 de juny del 2015, farà d'aquesta manera el salt a la Primera Divisió i coincidirà amb el davanter Óscar Díaz, amb qui ja va compartir vestidor a Montilivi. Tébar ha jugat 114 partits amb el Girona.