L'Olot segueix confeccionant la plantilla per a la seva estrena a Segona B i, després del fixatge de David López (Prat), ahir va confirmar el retorn a Olot del garrotxí Albert Canal que, als seus 23 anys, arriba al club de la seva terra amb experiència a Segona B després del seu pas per l'Espanyol B i el Llagostera. "Conec l'Olot i sé que el projecte és molt seriós i ambiciós", explicava Canal a través de la pàgina web del club, en un dia que el seu fitxatge es va sumar a la confirmació de la continuïtat d'un altre jove garrotxí amb molta projecció: Jordi Hostench.

El lateral esquerre ha estat protagonista dels ascensos de l'Olot en aquestes últimes temporades i, titular habitual amb els diferents tècnics que han passat, també farà el salt a Segona B amb l'equip de la seva ciutat. La renovació de Jordi Hostench s'afegeix a les de Carlos Martínez, Serra, Abel, Roger Vidal o Uri Santos que el club ja havia anat anunciant en els últimes dies. A l'altre costat baixes, més o menys sorprenents, com les de Mabil, Peña, Edile, Cristino (fitxat pel Figueres), Marc Francolí, Raúl Rodríguez, Zambudio o Enric Vallès.

De moment, tot i que s'espera que en breu s'hi afegeixi el jove del la Jonquera Xavi Ferrón, l'Olot només ha fitxat a David López i un Albert Canal que espera tenir més minuts amb els garrotxins dels que ha gaudit a Llagostera. "Necessitava un canvi d'aires i aquí el trobaré, conec el club i la ciutat i sé que és un projecte atractiu, seriós i ambiciós", assegurava ahir Canal, que va arribar a debutar amb el primer equip de l'Espanyol en un partit de Copa contra el Celta.