El Girona va fer públic ahir el calendari de partits que disputarà aquesta pretemporada. Seran en total set, els amistosos que el conjunt de Ricardo Rodríguez jugarà aquest estiu. El primer, i com és de costum els darrers anys, serà al Municipal de L'Escala contra el conjunt altempordanès (el 20 de juliol) que enguany celebra el centenari del club. Entre els més destacats també hi ha el Trofeu Costa Brava davant l'Espanyol a Montilivi el dia 7 d'agost. Per aquest partit, els abonats hauran de passar per caixa i pagar 3 euros. Per als no abonats, veure l'Espanyol costarà 6 euros. Un altre dels partits interessants que els aficionats gironins podran veure aquest serà el que enfrontarà l'equip al Nàstic el 31 de juliol a Montilivi amb entrada de franc per als abonats. La resta de rivals seran els ja coneguts: Lllagostera, Peralada, Palamós i Espanyol B.

Demà passat, Ricardo Rodríguez es vestirà de curt per dirigir el primer entrenament de la pretemporada 2013-14. Serà a partir de dos quarts de set de la tarda i a la seva disposició no hi tindra encara tota la plantilla però sí un bon gruix dels de la temporada passada (Becerra, David Garcia, Juncà, Moisés Huyrtad, Richy, Migue, Eloi Amagat, Pons, Juanlu Hens, Jofre Mateu i Jandro) a més de Matamala i els joves del filial i del juvenil.

L'estrena del Girona de Ricardo Rodríguez serà dissabte 20 al camp de L'Escala (20.00) davant un equip que acaba de pujar a Segona Catalana. El següet compromís dels blanc-i-vermells serà més exigent. Serà el 27 de juliol avant el Llagostera al Municipal (19.30). L'endemà, el Girona s'enfrontarà al Peralada de Nacho Castro a terres altempordaneses (19.00). El dimecres dia 31, l'estadi de Montilivi reviurà un derbi que fa més d'un any que no es veu. El Girona rebrà el nou Nàstic de Santi Castillejo en un partit que els abonats veuran de franc i els no socis hauran de pagar 5 euros.

El següent compromís serà un altre clàssic de cada estiu com és el duel contra el degà del futbol català al Nou Estadi. Els gironins s'enfrontaran al Palamós el dissabte 3 d'agost (19.00) en un partit que pot aplegar una bona colla d'aficionats a les graderies. El partit en majúscules de la pretemporada serà el Costa Brava davant l'Espanyol. Serà dimecres 7 d'agost (20.30). quatre dies més tard, els gironins s'enfrontaran al filial blanc-i-blau a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós (20.00).

Durant aquests partits, Ricardo Rodríguez, i Miquel Àngel Muñoz analitzaran l'evolució d'uns quants jugadors del filial i el juvenil que faran la pretemporada amb el primer equip.