El davanter de l'Espanyol Thievy Bifouma va tancar ahir la seva renovació amb l'entitat catalana fins al proper 2017 amb fitxa del primer equip, després de la seva cessió a Las Palmas la temporada passada. Al conjunt canari, el futbolista francès va signar 10 gols i es va convertir en un dels seus millors atacants, per la qual cosa l'Espanyol va intentar recuperar-lo en el mercat d'hivern, encara que sense èxit.

Un cop tancada la renovació, Thievy estava exhultant: "Des que era petit aspirava a ser professional i ara realment estic molt feliç i orgullós. És un somni complert, molt important tant per a mi com per a la meva família. Espero que arribi la temporada per demostrar la meva qualitat. Donaré el millor de mi i ajudaré l'equip en tot".

La fam de Stuani

D'altra banda, l'atacant Cristian Stuani va assegurar ahir que l'equip blanc-i-blau començarà la temporada "a mort" i "al 200 per cent". En aquest sentit, va demanar calma a l'afició: "A la nostra gent se li ha de demanar més optimisme i que estigui tranquil·la. Tots estem amb moltíssimes ganes i, pel que fa als fitxatges, si són aquí és perquè s'ho han guanyat".