Després de lligar l'extrem David López (Prat) i el central Albert Canal (Llagostera), l'Olot va anunciar ahir dos fitxatges per a la temporada del debut a Segona B. El primer era un secret a veus i només mancava la confirmació oficial: Xavi Ferrón, de la Jonquera. L'extrem dretà fa finalment el salt a la categoria de bronze després que la temporada passada el Llagostera no li donés l'alternativa i acabés a Primera Catalana amb La Jonquera amb el qual va marcar 9 gols. A més a més, Ferrón ocupa plaça de jugador sub23. "És un noi molt jove però que té moltíssima projecció i és molt desequilibrant. Estem contents d'haver arribat a un acord i creiem que s'adaptarà molt bé al nostre sistema de joc", explicava ahir un dels responsables esportius del club, Àlex Terma. A mitja tarda, el club garrotxí confirmava també l0arribada d'un altre jove valor altempordanès, Gerard Valentín. El lateral dret figuerenc signa per l'Olot després de jugar la temporada passada al Sevilla C, a la Tercera andalusa. Abans havia jugat al planter del Girona i del Figueres.

Ferrón, de només 20 anys, es va destapar el darrer exercici amb el conjunt fronterer i va ser un dels jugadors més destacats. Hàbil i ràpid, Ferrón té gol i això és un valor molt cercat per a qualsevol extrem. El figuerenc es va formar al planter de la FE Figueres abans de passar també pel futbol base del Girona i del Mallorca.

Amb Ferrón i Valentín confirmat si el lateral esquerre Hostench renovat, el club està pendent de tancar ara les renovacions dels porters Fornés i Prunés així com de Jordi Freixa i de resoldre el futur de Jordi Roca. Mentrestant, des de la direcció eportiva s'està rastrejant el mercat a la recerca de reforços contrastats per a la categoria. Granell és un dels més ben col·locats mentre que Albert Dorca sembla, de moment, inabastable.