Les sucoses declaracions de Josep Guardiola, ara entrenador del Bayern de Munic, que va realitzar el passat dijous encara couen. De moment, però, ningú de Can Barça, que va rebre de valent amb les paraules del preparador de Santpedor, ha obert la boca per respondre. Serà aquesta propera setmana quan els pesos pesants del club diran la seva, quelcom que ja s'espera no només des dels mitjans de comunicació, sinó tamé per bona part de l'afició barcelonista.

La primera plantilla tornarà als entrenaments el proper dilluns 15 de juliol. Serà l'endemà, dia 16, quan el tècnic Tito Vilanova i el director esportiu Andoni Zubizarreta oferiran la primera roda de premsa de la temporada. L'expectació serà màxima; no només per saber les primeres valoracions sobre la plantilla un cop passades les vacances i l'estat sobre els fitxatges que encara ha de realitzar el club, sinó perquè la seva compareixença arribarà només uns dies després de les dures declaracions de Josep Guardiola en les quals va queixar-se de la directiva blaugrana cap a ell, a banda de confirmar el desig de fitxar l'encara barcelonista Thiago Alcántara.

Un dia abans, però, haurà estat el president Sandro Rosell el que segurament respondrà a Guardiola ja que està prevista una aparició del mandatari a 8TV.