A Sergi Raset se li gira feina a dojo. A banda de lligar les incorporacions que manquen per completar la plantilla, que no són poques, el màxim responsable esportiu té al damunt una patata calenta: la situació de Chus Herrero. La gran temporada que va fer el central aragonès va despertar l'interès d'equips potents de la categoria, entre ells el Saragossa, per ftxar-lo. Herrero, que té contracte fins al 30 de juny del 2014, va explicar ahir que fa un mes i mig va parlar amb Sergi Raset per mirar que li milloressin el contacte i que encara no ha tingut resposta. "No demano res de l'altre món. La meva intenció és bona. Vull arreglar-ho d'acord amb el meu rendiment. Només vull que se'm valori però ja són dos mesos que si sí, que si no...", deia ahir Chus Herrero. El central afegia que la seva situació "és incòmode" i que degut a això no pot estar centrat en treballar amb l'equip.

Chus Herrero recorda que altres jugadors que van fer una gran temporada l'any passat com Acuña, Tébar o Benja han acceptat ofertes millors mentre que ell s'ha quedat perquè té un any més de contracte. "Sent realistes, si no hagués tingut contracte amb el Girona, hauria firmat per algun equip perquè ells no han volgut arreglar res quan ja fa un mes i mig que els ho vaig dir. La situació no és còmode perquè no tinc gaire temps per intentar arreglar-ho", manifestava.

Malgrat la clara declaració d'intencions de Chus Herrero, l'exjugador del Cartagena rebutja forçar la màquina i pressionar per sortir perquè recorda que la seva voluntat és "quedar-se a Girona" perquè hi està "molt a gust". "Vull arreglar-ho amb el club, sense que ens haguem de posar a les males. El club em va dir que la intenció era bona però encara no m'han dit res més", afirmava.

Chus Herrero, de 29 anys, és un dels pilars de l'onze titular que es manté de l'equip de la temporada passada. L'aragonès va signar l'estiu passat fins el 2014 procedent del Cartagena i va disputar 28 partits. Només una lesió a la cuixa va treure'l de l'equip a l'hivern, però un cop recuperat va tornar a l'onze i a ser important per a Rubi. L'entrenador blanc-i-vermell, Ricardo Rodríguez no contempla la seva sortida. L'asturià compta amb ell, amb Richy, Migue i David Garcia com quatre peces molt importants per a la rereguarda a causa de la seva experiència.