Els dos últims fitxatges del Girona, David Timor i Alejandro Torres, Chando, s'ha mostrat avui il·lusionats amb l'etapa que comencen durant la seva presentació com a nous jugadors de l'equip català.

Timor, de 23 anys, arriba cedit pel Club Atlètic Osasuna per una temporada i sense problemes per deixar la Primera divisió per un equip de Segona.

"Per a mi, és un pas endavant i vinc amb la intenció de jugar el màxim de partits possibles", ha assenyalat el migcampista valencià, qui ha explicat que li havien parlat "molt bé" del seu nou club, on pretén desenvolupar el seu joc "de tractar bé la pilota".

De la seva banda, Chando, aterra a Girona després de passar per l'AEK Larnaka de la primera divisió de Xipre i, als seus 31 anys, ha explicat que tenia decidit tornar a Espanya i que ho fa a una entitat "important de la Segona Divisió".

El davanter mallorquí prefereix no fixar-se objectius sobre nombre de gols, però ha destacat la seva intenció de treballar "per marcar els màxims possibles".

El club també ha presentat avui les noves vestimentes per a aquesta temporada, que mantenen els colors blanc-i-vermells en la samarreta, mentre que els pantalons i les mitges són vermelles i la segona equipació serà blava amb les mànigues blanques.

L'equip també lluirà aquesta pròxima campanya nou patrocinador amb l'arribada de Tamesol, una empresa gironina dedicada a les energies renovables que substitueix RDI.