L'immens forat que han deixat al costat dret de la defensa les baixes de Jose Martínez i Txiki Urbistondo podria començar a cobrir-se ben aviat. El Girona s'ha quedat sense laterals drets i entre els jugadors del filial i del juvenil tampoc n'hi ha cap que ocupi aquesta posició específica. És per això que la secretaria tècnica treballa de valent per a trobar dues peces en aquest lloc. En aquest sentit, el Girona manté converses avançades amb el Llevant per la aconseguir la cessió d'Iván López, un jove lateral dret que aquest agost farà 20 anys, que la temporada passada va destacar al filial a Segona B. López es troba fent la pretemporada amb el primer equip a Isla Canela a les ordres de Joaquín Caparrós. L'acord amb el jugador és un fet i només falta que els clubs arribin a una entesa sobre les condicions del préstec. Les clàusules sobre partits jugats i la fitxa del jugador poden ser els detalls que fan que l'operació encara no s'hagi tancat. Tot i això abans del debut del Girona 2013-14 aquest dissabte a L'Escala, el fitxatge es podria desencallar.

Iván López s'entrena des de fa uns dies amb la primera plantilla del Llevant -on també hi juga l'estartitenc Jordi Xumetra- a la concentració d'Isla Canela. Tot i això, López està pendent del mòbil i del que li pugui dir el director esportiu granota, Manolo Salvador, que duu les negociacions amb Sergi Raset. El Llevant compta amb dos laterals drets contrastats al primer equip com són Chris Lell i Pedro López. Tot i això, els dubtes sobre la continuïtat de Lell podrien fer demorar el vistiplau a la sortida del valencià.

Iván López és un dels fruits de la bona feina del Llevant amb el seu planter. La temporada passada Roger Martí -pel qual Raset també sospira- i Rubén García ja van fer el salt al primer equip des del filial mentre que Iván López va anar convocat uns quants cops sense arribar a debutar. López, això sí, ha cridat l'atenció de Julen Lopetegui seleccionador sub-19 que el va convocar uns quants cops durant el tram final de la passada temporada en un combinat on hi destaquen Deulofeu, Rafinha i Jesé. Tot i això, al final el tècnic basc va descartar-lo per a la disputa de l'Europeu sub-19 a Estònia.

Chus Herrero haurà d'esperar

La situació contractual de Chus Herrero té pocs números de canviar almenys properament. El central aragonès reclamava dimarts una millora de contracte que fa mesos el club li havia assegurat que tractaria i que encara no ha arribat. Ahir, Sergi Raset va emplaçar Chus Herrero a "estar tranquil i centrat" perquè "quan es pugui" el club abordarà el seu tema. "Ja li vaig dir que en parlaríem. Ara ha d'estar tranquil i bé", deia Raset que recordava que l'estiu passat l'aragonès "va signar voluntàriament el contracte i que ningú el va obligar a fer-ho". Herrero es va incorporar al Girona l'estiu passat procedent del Cartagena i va signar un contracte per dues tempordes. El curs passat va convertir-se en un dels jugadors més destacats i això ha fet que diversos equips hagin trucat a la seva porta. No obstant això, sembla que la millora haurà d'esperar uns mesos.