El pilot mallorquí Jorge Lorenzo finalment correrà al Gran Premi de Moto GP d'aquest cap de setmana, que se celebra al circuit nord-americà de Laguna Seca. Tan sols quatre dies després d'haver-se tornat a operar de la clavícula esquerra, el corredor de Yamaha feia públic ahir un comunicat on afirmava que "després de l'última revisió mèdica i de parlar-ho amb el doctor Rodríguez, hem decidit que ho intentarem".

Lorenzo va ser víctima d'una forta caiguda durant els entrenaments lliures del GP d'Alemanya, a Sachsenring, i la placa de titani que feia tot just dues setmanes que portava a la clavícula se li va doblegar. Una placa que li havien col·locat per un altre accident durant l'anterior GP d'Holanda.

El seu canvi de plans, tal i com ell explicava ahir, és degut que "en els últims dos dies m'he trobat molt millor, així que vull estar a Laguna Seca, tot i que intentaré no assumir gaires riscos". Poc abans, havia meditat "seriosament" que el més convenient era "allargar el temps de recuperació per tornar a Indianápolis". Finalment no serà així i tornarà a pujar a la moto.