Montilivi va donar la benvinguda ahir a dos nous fitxatges per aquesta temporada. Després de Jordi Matamala (Recreativo), el Girona va presentar de manera oficial David Timor (Osasuna) i Chando Torres (AEK Larnaca). Pel secretari tècnic, Sergi Raset, es tracten de dos jugadors "importants" que complementen una plantilla encara mancada d'uns quants efectius més. Timor arriba a Montilivi en qualitat de cedit per l'Osasuna per aquesta temporada.

En aquest sentit, el de Carcaixanet no veu el seu fitxatge pel Girona com cap pas enrere. "Al contrari. És un pas endavant", deia. El migcampista valencià, de 24 anys, és un esquerrà profund amb arribada i amant del joc combinatiu. Les seves característiques, doncs, no s'adequaven gaire a la filosofia de joc que José Luis Mendilibar té a l'Osasuna i per això no va dubtar a fer les maletes. "M'agrada tractar bé la pilota. A l'Osasuna teníem un joc diferent i no estava gaire a gust, per això vaig decidir sortir", explicava ahir.

Timor va detallar que pot actuar tant al doble pivot com a la mitja punta però que sent més "còmode" actuant de migcentre més ofensiu. El valencià té contracte amb Osasuna fins al juny del 2015 i quan acabi aquest exercici es reincorporarà a la disciplina del conjunt navarrès.

De la seva banda, Chando aterra a Montilivi després de jugar uns mesos a la lliga de Xipre amb l'AEK Larnaca. El davanter balear ha signat un contracte per una temporada amb opció a una altra amb el Girona. "Tenia ganes de tornar i quan vaig rebre la trucada del Girona no m'ho vaig pensar dos cops", va revelaar Chando que qualifica el club de Montilivi com "un dels importants de Segona A". La crisi al país xipriota va fer que apostés per acabar amb l'aventura estrangera i tornés a l'estat. El Girona és l'onzè equip a la carrera esportiva de Chando després de Mallorca B, Ferriolenc, Betis B, Reus, Oriola, Zamora, Llorca, Vila-real B, Múrcia i AEK Larnaca.

El mallorquí és conscient que com a davanter centre que és se li exigiran gols i també que el llistó deixat per Acuña i Benja la temporada passada és molt alt. "El davanter viu del gol i ho sé. És cert que l'any passat els atacants que hi havia van fer bones xifres però jo de moment puc garantir que aportaré treball i compromís amb el club i el míster. Estic segur que els gols arribaran amb els companys que hi ha a la plantilla", explicava. Als seus 31 anys, Chando promet "humilitat" i assegura que "ho donarà tot per l'escut del Girona".

Chando va explicar que s'ha enfrontat a la majoria de jugadors del Girona però que només ha compartit vestidor amb un. Va ser amb Jofre Mateu, la temporada 2000-01, a Segona B, amb la samarreta del Mallorca B que dirigia llavors Juan Ramón López Caro.