El Barcelona es va entrenar ahir amb una única sessió matinal marcada per la presència de 23 futbolistes, onze d'ells del filial, amb la vista posada al primer amistós de la pretemporada que els blaugranes disputaran demà (20.30h) contra el Lechia Gdansk a Polònia.

Els joves del Barça B, que dimecres ja es van entrenar amb el primer equip, estaran a les ordres de Tito Vilanova fins que els internacionals d'Espanya i el Brasil, que van disputar la Copa Confederacions, tornin de les seves vacances el pròxim 29 de juliol. Els jugadors del filial que estaran a les ordres del tècnic gironí són Ilie Sánchez, Carles Planas, Javi Espinosa, Sergi Gómez, Joan Román, Kiko Femenía, Patric Gabarrón, Dongou Tsafack, Dani Nieto, Jordi Quintillà i Sergi Samper. Al costat dels jugadors de l'equip d'Eusebio Sacristán es van exercitar amb normalitat els dotze futbolistes disponibles del primer equip.

Per la seva banda, el capità, Carles Puyol, l'holandès Ibrahim Afellay i Isaac Cuenca van continuar amb el seu pla de recuperació al marge del grup per superar les seves lesions. L'equip de Tito Vilanova havia de fer un entrenament a la tarda però el preparador de Bellcaire va donar descans als seus futbolistes.

Neymar lluirà el número 11

Neymar da Silva lluirà finalment l'"11" que ha deixat vacant al Barcelona Thiago Alcántara, un número que l'internacional brasiler lluïa habitualment al Santos i a la selecció canarinha. La botiga del Barça ja imprimeix des de dimecres la samarreta de Neymar Jr. amb l'"11" a l'esquena i espera que les vendes es disparin.