Després d' uns dies treballant amb només una part de la plantilla, l'entrenador de l'Olot, Eduardo Vílchez, dirigirà avui el primer entrenament amb tots els efectius disponibles. El tècnic vallesà veurà com aquest vespre s'incorporen a la feina els jugadors que continuen de la temporada passada i que van aconseguir l'ascens a Segona B, que han gaudit d'uns dies més de vacances. Mentrestant, el director esportiu David Comamala i la junta directiva continuen pentinant el mercat a la recerca de les peces que manquen per completar la plantilla. En aquest sentit, els propers a incorporar-se al grup podrien ser el central del Vila-real B Guillem Savall, el migcentre de l'Alabès Miki Martínez i l'interior del planter del Sabadell Èric Reverter. Amb tots tres, hi ha converses avançades i l'acord podria ser imminent. Si es concreta s'afegirien a les altres set incorporacions que s'han fet fins ara: David López (Terrassa), Albert Canal (Llagostera), Xavi Ferrón (la Jonquera), Gerard Valentín (Sevilla C), Xavi Muñoz (Badalona), Jorge Rojas (At. Balears) i David Corominas (l'Hospitalet).

L'Olot prepara amb il·lusió la seva primera temporada de la història a la categoria de bronze. Aquesta setmana Vílchez farà suar de valent els seus homes abans que diumenge l'equip disputi el primer amistós de la pretemporada. Serà a la Jonquera contra el conjunt fronterer.

D'altra banda, Raúl Rodríguez es va comprometre ahir amb el Santboià mentre que Enric Vallès està fent la pretemporada a prova amb el València Mestalla.