El cassanenc Marc Pinsach va aconseguir ahir revalidar el triomf aconseguit l'any passat a l'Olla de Núria que enguany ha comptat amb la participació de 650 atletes. L'atleta de Cassà de la Selva va completar la setena edició amb un temps d'una hora i vint minuts. La segona posició va ser per al manresà Agustí Roc, mentre que el tercer calaix del podi el va ocupar el banyolí Nil Cardona, corredor de l'Ski Club Camprodon. El seu germà Oriol Cardona va creuar la línia de meta en quarta posició, mentre el també gironí Toti Bes va aconseguir acanar a la sisena posició a set minuts i disset segons del guanyador, Marc Pinsach.

En la categoria femenina, la victòria va ser per a Marta Garcia, guanyadora també de la cursa de l'any passat. Per la seva part, la gironina Tina Bes va ser segona, seguida per Laia Andreu.

El recorregut de la prova, amb 21,5 km i un desnivell positiu de 1.940 metres, va servir a la majoria de participants per coronar fins a tretze cims, a banda del Puigmal: pic Petit de Segre, pic de Segre, pic de Finestrelles, puig de Núria, puig del Coll d'Eina, pic de Noufonts, pic de Noucreus, Cim Alt de les Arques, Cim Baix de les Arques, cim de Rocs Blancs, puig de Font Negre, pic de la Pala i pic de l'Àliga.