Tot just fa una setmana que l'activitat del Girona 2013/2014 ha donat el seu tret de sortida, però Eloi Amagat ja té les idees ben clares. Passada l'etapa de novell a la Segona Divisió A, el migcampista té moltes ganes de "fer un pas endavant". No només sospira per jugar més minuts, sinó que vol sentir-se "important" dins l'equip. Així ho declarava ahir, un cop acabada la primera sessió de treball de la setmana d'un equip que, mica en mica, va agafant el ritme per arribar amb garanties a l'inici de la competició.

"La meva intenció és creure'm una peça vital en aquest equip. Vull fer un pas endavant i ser important. Sé que serà complicat perquè el nivell serà alt, però aquesta és la meva intenció", declarava Eloi Amagat, qui encara una nova temporada al Girona amb l'ambició per bandera. El gironí admetia que a hores d'ara la plantilla encara està una mica "verda" però que el grup està "treballant fort" per arribar "amb benzina" a l'inici de la Lliga. A part, reconeixia que només queda un mes per engegar i que encara falten "moltes" cares noves, però que "de ben segur" que la direcció esportiva treballa per fitxar "peces importants" per al vestidor. "Estic convençut que en breu arribaran nous futbolistes que augmentaran el rendiment de l'equip", afegia.

Qüestionat per si els jugadors estan preocupats per la imminent entrada del club en concurs de creditors, Eloi Amagat va ser clar: "No en parlem gaire i ens en ?mantenim al marge. Estem centrats a treballar i entrenar, que prou feina en tenim en una pretemporada que, un estiu més, serà d'allò més dura".