El Llagostera va tancar ahir la incorporació d'Enric Vallès, migcampista de 23 anys que arriba procedent de l'Olot. Es tracta d'un futbolista tècnic esquerrà, format al Barça i que ha passat, entre d'altres, pel NAC Breda (Holanda) i el Birmingham anglès. La temporada passada va fer quatre dianes amb el conjunt de la Garrotxa i va tenir una presència més que destacada, tot i que la directiva va acabar decidint no renovar-lo.

Un fet que va "sorprendre" el tècnic del Llagostera, Lluís Carrillo, que feia temps que el seguia pequè amb el quadre garrotxí "havia fet una molt bona temporada". Un cop la directiva blaugrana va assabentar-se que no seguiria a Olot, "van començar els contactes i avui (ahir) s'ha decidit pel Llagostera".

Poca estona després de signar, Enric Vallès va vestir-se de curt per realitzar l'entrenament de la tarda sota les ordres de Carrillo. Un futbolista que el Llagostera "buscava", perquè tal i com explica el mateix tècnic, "ens quedva un jugador de banda i un punta per acabar de tancar la plantilla".

Amb la seva ja són nou les incorporacions que han fet els del Gironès fins a dia d'avui (Fullana, Barnils, Manga, Cunill, Cano, Marc García, Isaac, Mercader i el mateix Vallès). A falta d'un davanter, "la plantilla ja està gairebé tancada" amb la presència d'Anas El Morabet al primer equip, i José Flores i Pol Mitjà al filial, tot i que l'alternaran amb l'equip de Segona B. Tots tres provenen del draft que Alsina va organitzar a Palamós.