L'arribada del brasiler Thiago Silva al Barcelona va quedar ahir pràcticament descartada, després que l'emissora RAC1 avancés que el Paris Saint-Germain, el club en el qual milita el defensa, hagi comunicat a l'entitat blaugrana la seva intenció de no negociar més per un hipotètic traspàs del futbolista. D'aquesta manera, si la incorporació de Thiago Silva es presumia complicada, sembla que l'aterratge a Can Barça d'un dels centrals de moda del mercat europeu s'ha convertit en una missió del tot impossible.

La direcció esportiva, encapçalada per Andoni Zubizarreta, s'havia marcat com a objectiu per aquesta pretemporada l'arribada d'un defensa central que reforcés aquesta posició. Hi havia diversos noms al damunt de la taula, però el més ben situat era el de Thiago Silva, defensa del Paris Saint-Germain. Tot i els primers intents per contractar-lo, el seu elevat preu i la resistència del club francès van impedir que qualsevol negociació arribés a bon port. I sembla que no hi arribarà, després que ahir sortís a la llum que el PSG no vol mantenir cap més conversa amb el Barça. Tot i l'arribada de Marquinhos, un altre central, al Parc dels Prínceps, a París no es planteja la marxa de Thiago Silva, que segurament seguirà un any més.

Nova ofensiva per Cesc

David Moyes, l'entrenador del Manchester United, va anunciar ahir que el seu club ha presentat una segona oferta al Barcelona per comptar amb els serveis del migcampista Cesc Fàbregas. La xifra, encara que no va transcendir, podria arribar als 40 milions d'euros i el català, a més, es convertiria en un dels futbolistes més ben pagats de la Premier League, amb un sou proper als 10 milions.

Aquesta és la segona ofensiva de l'United per Cesc en pocs dies, encara que la intenció del club, en un principi, és la de no deixar escapar al jugador d'Arenys de Mar, qui encara la seva tercera temporada consecutiva a Can Barça.