El capità del Barcelona, Carles Puyol, va reconèixer durant el matí d'ahir que el vestidor blaugrana "encara està tocat" per l'anunci que el tècnic Tito Vilanova no seguirà al capdavant de l'equip, encara que en el seu comiat el preparador de Bellcaire d'Empordà els va demanar que la millor forma d'ajudar-lo era "donar-ho tot per al club". "Va ser un cop molt dur. Aquest possiblement ha estat el més fort que hem rebut fins ara i la veritat és que no ens ho esperàvem gens. L'equip va quedar llavors tocat i encara ho està, de tocat. Tenim en Tito molt present, i des d'aquí volem enviar-li molta força. Va parlar amb nosaltres, ens va demostrar que està fort, amb ganes de lluitar, i ha de saber que estarem al seu costat en tot moment", va comentar el defensa durant la conferència de premsa que va protagonitzar davant els mitjans de comunicació.

Just després del primer entrenament des que divendres el president Sandro Rosell donés a conèixer la inesperada notícia, Puyol va admetre que la marxa de Vilanova ha estat una "notícia duríssima" per al vestidor barcelonista. "Però la persona és el més important. Ens va demanar que ho donéssim tot, que lluitéssim, que ell també ho faria i que la millor forma d'ajudar-lo seria donar-ho tot per aquest club i guanyar el màxim de partits", va explicar el de la Pobla de Segur.

Puyol va voler deixar ben clar que, malgrat aquest enrenou, l'equip "se segueix entrenant" al marge de tot el que passa en relació amb la banqueta . Va subratllar el seu convenciment que la direcció esportiva ha buscat "la millor solució" per rellevar Tito Vilanova i va admetre, igualment, que tots els noms que havia sentit fins llavors com a possibles relleus del gironí estaven "capacitats" per dirigir l'equip blaugrana. "Un cop arribi el seu substitut, intentarem ajudar-lo", va afirmar.

El central va atendre els mitjans hores abans de saber-se que finalment el Tata Martino serà el nou entrenador del Barça. Tot i això, Puyol ja va dir la seva sobre l'argentí, encara que no va mullar-se gaire. Va admetre que es tracta d'un "bon tècnic" al qual li "agrada l'estil Barça".